Android


O posibila lansare Galaxy S 3 mini din partea Samsung

 

Salut prieteni, de ceva vreme circula pe internet niste zvonuri cum ca Samsung ar fi pe cale sa lanseze o versiune mini pentru Galaxy S 3. Se pare ca un site German a confirmat deja aceste zvonuri si Galaxy S 3 mini va veni la bord cu Android 4.1.1 Jelly Bean.
Samsung Galaxy S III mini va veni cu obisnuita interfata TouchWiz, va avea un procesor de 1 GHz dual core, un display touch de 4 ich WVGA, 1 GB memorie RAM, un spatiu de stocare intern de 16 GB si o camera dorsala de 5 MP si una frontala VGA.
Avand in vedere toate aceste aspecte, pretul va fi unul in jur de 514 dolari unde fratele mai mare Galaxy S 3 ajunge la pretul de 550-600 dolari. O achizitie care nu-si merita banii dupa parerea mea avand in vedere diferenta foarte mica de pret.

 

 

 

Pagina de start Google pentru dispozitivele Android isi schimba infatisarea

 

Salut prieteni, iata inca un update pentru detinatorii de gadgeturi ce au ca sistem de operare Android. Pagina google.ro accsata de pe dispozitivele mobile cu Android are o noua infatisare. Cu un simplu tap (atingere) pe iconita din stanga sus a paginii google.ro vom accesa un meniu de tip slide-out care va iesi din partea stanga a display-ului si ne va oferi accesul rapid la cele mai populare servicii Google.

Printr-o simpla atingere pe unul din serviciile: Cautare, Imagini, Harti, Gmail, Docs, Calendar, Traducere, Blogger, Fotografii etc, vom fi aruncati in versiunea mobila a serviciului ales.

Odata cu acest update si aplicatia numita Google Gesture Search ce permite cautarea contactelor, aplicatiilor, setarilor, melodiilor si boobkmark-urilor prin simpla desenare a unor gesturi pe display-ul dispozitivului a beneficiat de imbunatatiri.

 

 

Google modifica notificarile din Android 4.1.2 Jelly Bean printr-un update (video)

 

Salut prieteni, in articolul de astazi va anunt ca Google schimba printr-un update modul in care sunt expandate notificarile pentru Android Jelly Bean.
Daca pana acum erau necesare doua degete pentru a expanda notificarile din Jelly Bean, acum acest lucru se poate face cu o singura mana, un singur deget, extrem de util pentru detinatorii de smartphone-uri. Notificarile odata expandate, va fi putin mai greu sa le restrangi dar daca ai prins smecheria, totul devine floare la ureche. Mai jos aveti si un clip video cu procedura exacta de expandare si restrangere a notificarilor ce vine ca update pentru sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean.

 

 

Update-ul Ice Cream Sandwich pentru Sony Xperia Sola permite folosirea touch-ului cu manusi prin Glove Mode (video)

 

Salut prieteni, in articolul de astazi va aducem la cunostinta ca Sony ofera update-ul la Android Ice Cream Sandwich pentru Xperia Sola ce va aduce odata cu el modul Glove, asta inseamna ca veti putea interactiona cu display-ul touch chiar si atunci cand veti purta manusi. Update-ul la Ice Cream Sandwich pentru Sony Xeria Sola va fi disponibil incepand de astazi. Acest lucru este posbil datorita tehnologiei Floating touch ce exista in Xperia Sola si face ca prezenta degetului sa fie simtita de display la o distanta de 20mm. Odata cu update-ul la Ice Cream Sandwich, Glove Mode vine activat by default si nu vor fi necesare setari utlerioare.
Mai jos aveti si un video demnostrativ al acestei tehnologii implementata pe Sony Xperia Sola:

 

Update-ul la iOS 6 este acum disponibil, iata ce trebuie sa stim

 

Salut prieteni, incepand de astazi, update-ul la noul sistem de operare iOS 6 pentru dispozitivele iPhone, iPad si iPod Touch este disponbil. Acestea sunt disponibile pentru: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, The New iPad, si iPod Touch. Update-ul este disponibil atat OTA cat si prin intermediul aplicatiei iTunes.

Iata si care sunt limitarile sistemului iOS 6 pentru fiecare generatie de dispozitiv in parte:
Semnatura dedicata pentru conturile de email vor primi: iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod Touch (generatia 5 lansata odata cu iPhone 5), iPod Touch (generatia 4), The New iPad, iPad 2
Integrare cu Facebook direct in sistemul de operare vor primi: iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod Touch (generatia 5 lansata odata cu iPhone 5), iPod Touch (generatia 4), The New iPad, iPad 2
FaceTime prin reteaua de telefonie mobila vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, the New iPad
Flyover sau posibilitatea de a vizualiza o harta in Maps in 3D vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch (generatia 5), The New iPad si iPad 2
Posibilitatea de a citi in modul offline (fara conexiune la internet) vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, The New iPad, iPad 2.
Modul Panorama pentru camera foto vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch (generatia 5)
Aplicatia Passbook ce faciliteaza plata cumparaturilor o vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPod touch (generatia 4 si 5)
Navigare turn by turn in aplicatia Maps vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch (generatia 5), The New iPad, iPad 2
Shared Photo Stream vor primi: iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod Touch (generatia 5 lansata odata cu iPhone 5), iPod Touch (generatia 4), The New iPad, iPad 2
Siri imbunatatit vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch (generatia 5), The New iPad
VIP Inbox vor primi: iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod Touch (generatia 5 lansata odata cu iPhone 5), iPod Touch (generatia 4), The New iPad, iPad 2.
Despre ce reprezinta toate aceste noi functionalitati care vin in sistemul de operare iOS 6 s-a vorbit pe larg intr-un alt articol de pe blogul nostru Ce este nou in sistemul de operare iOS 6

 

HTC Windows Phone 8S, un smartphone de buget lansat odata cu HTC 8X (video)

 

Salut din nou, tot astazi cand HTC si-a anuntat noua linie de smartphone-uri Windows Phone 8 a fost dezvaluit si HTC 8S, un smartphone pentru cei cu buget mai redus. Windows Phone 8S by HTC fiind numele oficial al modelului isi va face aparitia tot la inceputul lunii Noiembrie.
Iata si cateva specificatii tehnice pentru noul Windows Phone 8S by HTC:
– display Gorilla Glass, 4 inch WVGA LCD (800×480)
– camera dorsala de 5 megapixeli
– carcasa din plastic
– 4GB stocare putand fi suplimentata cu un card SD de pana la 32 GB
– procesor 1 GHz dual-core Snapdragon S4
– nu avem camera frontala
– buton dedicat pentru camera
– tehnologia Beats Audio pentru sunet
La fel ca si fratele sau mai mare Windows Phone 8X by HTC, vine in 4 culori. Un finisaj stralucit ce-mi aduce aminte de Sony Xperia U
Mai jos aveti si un clip video cu Windows Phone 8S

 

HTC va lansa Windows Phone 8X la inceputul lui Noiembrie

 

HTC a dezvaluit astazi un nou smartphone ce va rula sistemul de operare Windows Phone 8. Cel mai nou dispozitiv al acestora se va numi HTC 8X. Un desgn rotunjit al marginilor, un smartphone ce-mi amintste foarte mult de Nokia N9. HTC 8X va fi diponibil in 4 culori, aceleasi culori pe care le regasim si in logo-ul Microsoft: California Blue, Graphite Black, Flame Red si Limelight Yellow.

Iata care sunt specificatiile tehnice pentru HTC 8X:
– display 4.3 inch 720 HD super LCD 2
– procesor 1.5 GHz dual-core
– 1 GB RAM
– 16 GB stocare
– suport NFC
– tehnologia Beats Audio pentru sunet
– camera dorsala de 8 megapixeli cu LED Flash, inregistrare video 1080p
– buton dedicat pentru camera
– camera frontala de 2.1 megapixeli
Dispozitivul cantareste doar 130 grame. Sunt curios cand si la ce pret va ajunge in Romania acest model dar pana atunci, mai avem de asteptat ceva timp.

 

 

 

 

 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu